15 Mayıs 2019 Çarşamba

Şişme Kar Küresi Nedir ?

Şişme kar kürenizde hayranlık uyandıran olan nedir?

Künt olmak, kalite! En yüksek kalite standartlarına sahiptir. Ek olarak, konukların geçişi sırasında da giyildik. Sağlam, şişirilebilir veya tabansız seçenek mevcuttur. Herkes bir şişme kar küresi sahibi olabilir!

Evde yahut dünyada nerede tatil aradığınızı göremezsiniz. Çok insan kar küresi. Ayrıca, olağanüstü mahalli tanıtımlar için yaparlar.



Şişirilebilir kar küresi Noel ve Yeni Yıl özellikle popüler. Bu şişirilebilir kar küresi bir Noel tema ile sabit zemin olduğunu. Aslında zemin değiştirilebilir; daha arka planında mevcut olabilir, ve onları değişim işlemi göre değişik konserler ve etkinlikler.
Tabanı için renk Kar Küre tercihinize göre değiştirilebilir. En rağbetli renkler şunlardır mavi, kırmızı, beyaz, vb. bu arada, yalnız taban baskı değiştirmek, ya da seçim bizim birkaç sıcak tasarımlar.

Bu dev kar küre fotoğraf kabini konabilir kapalı ya da açık, alışveriş merkezi yahut aile arka bahçesinde gibi. Bu yalnız bir Noel dekorasyon şişirilebilir kar küresi, aynı zamanda bir insan ölçekli şişirilebilir kar küresi fotoğraf kabini, ve aynı zamanda bazı koyabilirsiniz promosyon öğe şekilde içinde kar küre göster kubbe, Kapalı ders, bu da fazla iyi bir fikir şekilde yönetmek için şişirilebilir kar küresi kabarmış ev minikler için.
Bu kabul edilebilmekte 2-4 yetişkinler veya 2-8 çocuk. baskı zemin kaldırmak olabilir yada değişiklik ayrım tema.

1 yorum:

Kesintisiz Güç Kaynağı

Kesintisiz Güç Kaynağı için doğru adrestesiniz. AGS Elektronik.